Cinsiyet : Burç : Kayıt tarihi : 24/06/10 Mesaj Sayısı : 3577 Yaş : 37 Nerden : baku Hobiler : muzik dinlemek, bilimsel arastirmalar yapmak Lakap : doktor Kişisel ileti : toz seker olsun yerim ben gonlumden zenginim.hissime ne olur guven ta alt yapidan sezginim...
Aslında fotoğraftaki annemin yumurtalı versiyonu ama kendisi teyzemin kremayla yaptığının çok daha lezzetli olduğunu söyleyince arayıp onun tarifini aldım.
Malzemeler:
1kg patates, halka halka doğranmış süt 2 küçük kutu krema kaşar peynir tuz Hazırlanması:
Patatesleri hafif kalın kesip tencereye koyun, üzerini hafif geçecek kadar yarı su, yarı süt ilave edin. Biraz tuz ekleyip yarı diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün Borcama alıp üstüne iki kutu krema sıkın ve 200C fırına verin. Servise yakın üzerine kaşar rendeleyin. kaşarlar kızarana kadar fırında tutup servis yapın.