ss2zz3
Cinsiyet : Burç : Kayıt tarihi : 06/05/10 Mesaj Sayısı : 4881 Yaş : 31 Nerden : turkısh Hobiler : müzik dinlemek,, Lakap : ;( Kişisel ileti : bir sorsana kalbine sevgi çok bol desede
aynısından bir tane bulabildinmi ? Durum : Takım :
| Konu: TİRAMİSU Salı 07 Ara. 2010, 10:35 | |
|
1 Paket kedi dili bisküvi (sauyer bisküvi) 4 Su bardağı süt 4 Tepeleme çorba kaşığı un 1,5 çay bardağı şeker 1 Paket vanilya 1 Paket labne peyniri 2 Silme tatlı kaşığı nescafe 2 fincan sıcak su 2 tatlı kaşığı şeker Hazırlanışı:
Un, şeker ve sütü bir tencereye alın ve muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Muhallebi pişerken kedi dili bisküvileri uygun bir kaba dizin ve sıcak su ile hazırladığınız nescafe ile ıslatın, bir kedi dili bisküvi yaklaşık 2-3 çorba kaşığı nescafe ile ıslatılabilir. Kıvam alan muhallebiyi ocaktan alın ve bir paket labne peyniri ile vanilyayı muhallebiye ekleyerek pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpma teli veya mikser ile iyice karıştırın. Nescafe ile ıslatılmış kedi dili büsküvilerin üzerine muhallebinin yarısını eşit olarak dökün. Kalan kedi dili büsküvileri kremanın üzerine dizin ve aynı şekilde nescafe ile ıslatın, kremanın kıvamının bozulacağını düşünmeyin bisküviler nescafeyi sünger gibi çekiyor. Islattığınız bisküvilerin üzerine kalan kremayı da dökün, oda ısısına geldikten sonra buzdolabına alarak 1 saat kadar bekletin. Üzerine kakao eleyerek servis yapabilirsiniz.
| |
|
ulker
Cinsiyet : Burç : Kayıt tarihi : 24/06/10 Mesaj Sayısı : 3577 Yaş : 37 Nerden : baku Hobiler : muzik dinlemek, bilimsel arastirmalar yapmak Lakap : doktor Kişisel ileti : toz seker olsun yerim ben gonlumden zenginim.hissime ne olur guven ta alt yapidan sezginim...
| Konu: Geri: TİRAMİSU Salı 07 Ara. 2010, 13:52 | |
| daha once paylasilmis kilit+cop | |
|