ulker
Cinsiyet : Burç : Kayıt tarihi : 24/06/10 Mesaj Sayısı : 3577 Yaş : 37 Nerden : baku Hobiler : muzik dinlemek, bilimsel arastirmalar yapmak Lakap : doktor Kişisel ileti : toz seker olsun yerim ben gonlumden zenginim.hissime ne olur guven ta alt yapidan sezginim...
| Konu: tavuk yemegi ismi yok:) Paz 21 Kas. 2010, 13:41 | |
| Her türlü tavuk et hindi ve balık yemeği tarifi bulunur.
Baharatlı Tavuk: Malzeme - 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarin - 6 adet piliç kalça - 2 yemek kaşığı soya sos - 1 tatlı kaşığı zencefil - 1 tatlı kaşığı kekik - 3 diş sarımsak - 1 adet defne yaprağı - 1 çay bardağı su - tuz-karabiber
Hazırlanışı 1. Piliç kalçaları ortadan ikiye kesin. 2. Sarımsakları ayıklayıp kıyın. 3. Yayvan bir tencerede 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine ortadan ikiye kestiğiniz piliç kalçaları ekleyip kavurun. 4. Daha sonra içine kekiği defne yaprağını, suyu, tuz ve karabiberi koyup bir taşım pişirdikten sonra servis tabağına alıp sıcak olarak “fesleğenli makarna” ile birlikte servis edin. (YEMEĞİ SERVİS TABAĞINA ALMADAN ÖNCE İÇİNDEN DEFNE YAPRAĞINI ÇIKARIP ATIN.) | |
|